Zaterdicht in OBA Diemen
open podium en po√ęziewerkplaats

Zaterdag 1 juni  2019, 14:00 - 16:00 uur, OBA Diemen

Iedere eerste zaterdag van de maand is er ZATERDICHT,
open podium en poëziewerkplaats in de OBA Diemen.

Deze keer is het thema: WATER

Zaterdicht is een literaire speeltuin. We zitten rond een grote tafel en praten en schrijven over het thema. Wie wil mag voordragen. De gedichten, of kort proza (max. 400 woorden) mogen van jezelf zijn of gekozen bij het thema. Workshop en voordracht wisselen elkaar af. Je mag natuurlijk ook alleen komen luisteren. De middagen worden verzorgd en gepresenteerd door Matthijs Laan en Katelijne Brouwer.

Matthijs Laan (1992) is een jonge dichter die voor de klas staat als docent Natuurkunde. Momenteel is hij druk bezig met zijn master Natuurkunde, maar voor genieten van poëzie vindt hij altijd tijd. Zijn lievelingsdichter is Pieter Boskma. Matthijs debuteerde in 2018 met 'Een keuken vol taalgerei'. Hier zie je hem in de vensterbank bij Margreet Dolman

Katelijne Brouwer (1966) studeerde aan de Amsterdamse Schrijversvakschool. Haar debuutbundel ‘De maagden moeten bloeden’ verscheen in 2018 bij Uitgeverij De Harmonie. Korte verhalen en gedichten van haar zijn gepubliceerd in o.a. ‘De Optimist’, ‘Op Ruwe Planken’ en het tijdschrift Dichter van Plint. Daarnaast geeft ze schrijfworkshops. Haar lievelingsdichter is Paul van Ostaijen.

Wie is jouw lievelingsdichter? Laat het horen bij Zaterdicht!
Wilt u voordagen uit eigen werk? Zelf optreden?
Aanmelden via diemen@oba.nl of 020 – 6902353
Of kom gewoon een keer luisteren. Welkom!

OBA Diemen | Wilhelminaplantsoen 126 | 1111CP Diemen
T: +31(0)206902353

 za 1 jun 14:00 - 16:00 OBA Diemen
Wil je een actiecode invoeren? Klik hier

Tot een uur voor aanvang van de voorstelling zijn kaarten online te koop. Daarna uitsluitend aan de kassa.