De Grote Rebelse Voorleesestafette i.s.m. Rose Stories
jubileum OBA 100 Expeditie 2019

Zondag 19 mei 2019, 13:00 - 16:00 uur, OBA Oosterdok - Jeugdetage

De OBA bestaat 100 jaar en daarom brengen we een ode aan samen (voor)lezen. Kom op deze laatste feestdag van de 100-daagse OBA-karavaan langs en ontdek het grootste Voorleesbed dat je ooit zult zien tijdens De Grote Rebelse Voorleesestafette!

De hele middag wordt er voorgelezen uit 'Bedtijdverhalen voor rebelse meisjes' (dé voorleesboeken die kinderen inspireren om hun hart te volgen) en vele andere voorlees- en prentenboeken! Alle kinderen, groot en klein, vanaf 4 jaar zijn welkom.

Extra leuk: bij deze speciale feesteditie nodigen we je uit om zélf ook voor te komen lezen. Dus kies je favoriete boek en lees voor aan kinderen van 4 tot 12 jaar. Het boek mag een echte Klassieker zijn, maar misschien ook wel een onbekende titel, of juist een boek geschreven in een andere taal? De intekenlijst met tijdstippen ligt klaar bij de balie op de jeugdetage (-1).

Acteur, presentator en kinderboekenschrijver Curt Fortin, bekend van o.a. Het Huis Anubis en Hoela & Hoep, is de host tijdens deze feestelijke middag. Deze activiteit wordt georganiseerd door OBA Junior i.s.m. ROSE stories, bekend van 'Bedtijdverhalen voor rebelse meisjes'.

OBA Oosterdok | Oosterdokskade 143 | 1011DL Amsterdam
T: (0)205230900 |


zo 19 mei 13:00 - 16:00 OBA Oosterdok
Wil je een actiecode invoeren? Klik hier

Tot een uur voor aanvang van de voorstelling zijn kaarten online te koop. Daarna uitsluitend aan de kassa.