Voorleesvoorstelling KAT & MUIS zoeken een huis! (2+)
Nationale Voorleesdagen - door Wapperkids

Woensdag 30 januari 2019, 15.00-15.45 uur, OBA IJburg

Kater Harry (uit Een huis voor Harry) is zijn huis kwijt, maar Muis zoekt juist een ander huis! Wapperkids gaat in deze voorleesvoorstelling samen met de kinderen op ontdekkingstocht door drie prentenboeken die aansluiten bij het Prentenboek van het Jaar. Kinderen beleven samen het verhaal over de verdwaalde Harry, waarna ze met kleine muis een huis gaan zoeken voor hem en zijn appel. Hierna is het rennen geblazen want de volgende muis zoekt net als Harry naar zijn huis maar wie proberen hem te pakken….?! Kijk, luister en doe mee!


 Toegang: normaal €5,- / gratis met OBA-pas.
 Aanmelden voor een voorstelling kan aan de balie van de OBA-vestiging.

 De Nationale Voorleesdagen
 In januari wordt er in de OBA extra veel voorgelezen. Van 23 januari tot en met 2 februari 2019 vinden namelijk De Nationale Voorleesdagen plaats, met veel aandacht voor de leukste prentenboeken, zoals het Prentenboek van het Jaar, Een huis voor Harry. Bekijk het volledige aanbod op www.oba.nl/voorleesdagen

Gratis OBA-lidmaatschap
 Iedereen tot en met 18 jaar wordt bij de OBA gratis lid en kan boetevrij lenen. Nog geen OBA Junior pas? Kinderen tussen 2 en 6 jaar ontvangen tijdens de Nationale Voorleesdagen een vingerpoppetje bij het afsluiten van het lidmaatschap (op=op). Lid worden van de OBA kan makkelijk online op www.oba.nl/lidworden of in een van de 26 OBA-vestigingen.


OBA IJburg | Diemerparklaan 79 | 1087 GN Amsterdam
T: +31 (0)204166945 | E: ijburg@oba.nl


wo 30 jan 15:00 - 15:45 OBA IJburg
Wil je een actiecode invoeren? Klik hier

Tot een uur voor aanvang van de voorstelling zijn kaarten online te koop. Daarna uitsluitend aan de kassa.