Opening Huis van alle Talen
Kinderdansvoorstelling Bailar es cosa de libros / Dansende boeken

Zaterdag 2 november 2019, 14:00-14:45 uur, OBA Oosterdok

Bailar es cosa de libros / Dansende Boeken (6+) is een participatieve kinderdansvoorstelling door de Spaanse Pere Faura die aanmoedigt om te dansen met boeken en tegelijkertijd deze dans te observeren. Een initiatief dat het beoefenen van dans combineert met het observeren ervan, het feit om zowel danser als toeschouwer te zijn, de kracht van een echt fysieke ervaring en het plezier om verleid te worden door een lichaam dat danst met een boek.

 Het is een verkenning van verschillende manieren om met boeken om te gaan los van het normale gebruik en de familiesfeer die doorgaans bij de allerkleinsten ontstaat. Het vertrouwd zijn met bekende en alledaagse voorwerpen zorgt ervoor dat het makkelijker wordt om voor het eerst te gaan dansen. Een boek kan veel mensen laten dansen.

 Bailar es cosa de libros biedt een ervaring tussen dans en literatuur om zo het plezier van dansen al lezende te ontdekken, al dansende te lezen, te dansen wat we lezen of te lezen wat we dansen.

 Kom kijken en dans mee!

 Programma in samenwerking met Instituto Cervantes ter gelegenheid van de opening van het Huis van alle Talen in de OBA Oosterdok.

 Meer informatie en aanmelden voor de nieuwsbrief kan via:

 https://www.oba.nl/actueel/huis-van-alle-talen.html

OBA Oosterdok | Oosterdokskade 143 | 1011DL Amsterdam
T: 0205230900 | klantenservice@oba.nl


za 2 nov 14:00 - 14:45 OBA Oosterdok
Wil je een actiecode invoeren? Klik hier
Er is geen webverkoop