Living Library
Een op een ontmoetingen met vertellers

Zondag 27 oktober 2019, 15:00-17:00 uur, OBA De Hallen

Oordeel niet over de inhoud van een boek op basis van zijn kaft, zoals je een mens niet op zijn uiterlijk moet beoordelen. Neem de tijd om meer over de inhoud te weten te komen…

In de Living Library delen studenten van de Amsterdamse Hogeschool voor de Kunsten in een 1:1 setting hun persoonlijke verhaal met bibliotheekbezoekers/jou. Deze persoonlijke verhalen zijn direct of indirect verbonden aan het thema van de aankomende editie van The Amsterdam Storytelling Festival: verslaving.
 Uit de Storytelling Festival flyer:
 'Whether you are addicted to love, alcohol, your own reflection or your smartphone... During The Amsterdam Storytelling Festival, you can confess it honestly, because this year’s theme is: Addiction.'

 Door te luisteren naar deze uit het eigen leven gegrepen verhalen leert je de verteller (beter) kennen. En de verteller leert de luisteraar kennen door de manier waarop hij of zij reageert. Meestal eindigt dit in een gesprek over het verhaal dat zojuist is verteld, over verschillen en over overeenkomsten. Zo kunnen zowel de verteller als de luisteraar de Living Library met een nieuwe inzichten verlaten. Mooi, toch?
 Meer info: www.storytellingfestival.nl en https://www.verhalenvan.amsterdam/

Talk (16:00 – 16:30 uur)

Sahand Sahebdivani, mede-artistiek leider van The Amsterdam Storytelling Festival neemt de luisteraars mee in een enerverende performatieve lezing over het verslaafd zijn aan verhalen. Met verhalen uit zijn eigen leven en voorbeelden uit stukken van het aankomende festival. Voertaal: Nederlands.

OBA De Hallen | Hannie Dankbaarpassage 10 | 1053 RT Amsterdam
T: 0205230900 | dehallen@oba.nlzo 27 okt 15:00 - 17:00 OBA De Hallen
Wil je een actiecode invoeren? Klik hier
Er is geen webverkoop