24H Oost in OBA Javaplein
Aadje Piraatje en zijn grote vrienden

Zaterdag 26 oktober 2019, 11:00 - 11:50 uur, OBA Javaplein

Ook de OBA Javaplein doet weer mee aan 24H Oost!

Vanaf 11 uur een gevarieerd programma met o.a. de jeugdtheatervoorstelling
Aadje Piraatje en zijn grote vrienden (4+) door Ton Meijer (vanaf 11 uur), jazzmuziek door studenten van het Conservatorium; Tiigre (12-13 en 14-15 uur) en een architectuurwandeling door Oost onder leiding van De Gebouwengids.

De voorstelling 'Aadje piraatje en zijn grote vrienden'is gebaseerd op de bundeling van de drie leukste en vrolijkste vriendschapsverhaaltjes uit de serie over de stoere piraat en zijn piratenvrienden, met tekst van Marjet Huiberts en tekeningen van Sieb Posthuma.

Als iemand goede vrienden heeft, dan is het Aadje Piraatje wel. Al rondvarend op hun piratenschip zijn hij en de andere piraten behoorlijk op elkaar aangewezen. Dat kan best spannend zijn met van die woestelingen, maar gelukkig maken Aadjes piratenvrienden meestal overal een feestje van!

Ton Meijer speelt al 10 jaar Aadje Piraatje en het verveelt hem nog steeds niet. Omdat de voorstelling interactief is, blijft iedere keer een verrassing voor Ton wat er gebeurt. Vriendschap is een mooi thema en samen met klassieke muziek, de prachtige tekeningen belooft het weer een heerlijk uurtje te worden.

Voorstelling is voor iedereen vanaf 4 jaar.
Kom op tijd,, want vol=vol!

OBA Javaplein | Javaplein 2 | 1094 HW Amsterdam
T: 020-5230900 | E: javaplein@oba.nlza 26 okt 11:00 - 11:50 OBA Javaplein
Wil je een actiecode invoeren? Klik hier
Er is geen webverkoop