OBA Kinderboekenweekfeest (4+)
Kinderboekenweek 2019

Zondag 13 oktober 2019, 12:00-16:00 uur, OBA Oosterdok

Tijdens de Kinderboekweek waan je je op de jeugdetage van OBA Oosterdok in hartje Parijs. Reis naar beroemde metrostations waar van alles te zien en te beleven is.

Doe mee met een Parijse stempelworkshop van Gertie Jaquet, kom naar de vertelvoorstelling ‘Tour de Gaston’, ontwerp je voertuig van de toekomst in Maakplaats 021 of luister naar de leukste voorleesverhalen, in het Frans voorgelezen door Alliance Française in de ‘Eiffeltoren’. Ook Cinekid en De Amsterdamse Boekhandel (mét signeersessies) zijn van de partij!

Bewonder de prenten uit Hier in Parijs van Joëlle Jolivet en Paul Poiret - Dromen van de Oriënt van Enzo Pérès-Labourdette. Enzo maakt op het feest een live-painting van de gekste voertuigen die kinderen zelf gaan verzinnen!

Om 14.00 uur is de feestelijke onthulling van het meterslange kunstwerk van illustratoren Philip Hopman en Laurent Corvaisier, gemaakt in Parijs tijdens de culturele uitwisseling Paris-Amsterdam Rendez-Vous 2019.

Voor kinderen (en hun ouders/verzorgers) van 4 jaar en ouder.

Vrije inloop, gratis entree (let op: voor de vertelvoorstelling en de stempelworkshop moeten i.v.m. maximum aantal deelnemers wel online tickets besteld worden).

OBA Oosterdok | Oosterdokskade 143 | 1011DL Amsterdam
T: 0205230900 | klantenservice@oba.nl


zo 13 okt 12:00 - 16:00 OBA Oosterdok
Wil je een actiecode invoeren? Klik hier

Tot een uur voor aanvang van de voorstelling zijn kaarten online te koop. Daarna uitsluitend aan de kassa.