Storytelling Heroes: Nell Phoenix & Katty Wtterwulghe
Internationale topvertellers en nationaal talent

Zaterdag 5 oktober 2019, 20:00 - 22:00, OBA Oosterdok

Storytelling Heroes is de titel van een nieuw initiatief van Storytelling Centre. Internationale toppers en Nederlands en Vlaams talent staan samen op het podium in Amsterdam en in Antwerpen.

Verhalen zijn universeel en van alle tijden. ‘Storytelling’ is weer in opkomst, niet alleen in ons land, maar ook wereldwijd. Vertelde verhalen toveren beelden in je hoofd en nemen je mee op reis naar wondere werelden. De wereld van mythen, legendes, volksverhalen en sprookjes of die van de persoonlijke verhalen.
Daarom het Antwerpen/Amsterdam Storytelling Heroes project met op zaterdag 5 oktober de internationale meesterverteller Nell Phoenix uit Londen en de Vlaamse Katty Wtterwulghe. Dit wordt een top avond! Voertaal Engels en Nederlands.

Nell Phoenix (UK)
Deze wereldwijd gerenommeerde storyteller uit Londen verstaat de kunst om een verhaal kracht, vaart en intensiteit te geven. Ze stopt traditionele verhalen in een fris jasje, vertelt ze met pit en passie en neemt haar publiek mee van lachsalvo’s naar momenten vol verwondering. 

Katty Wtterwulghe (B)
Naast haar werk als docent woordkunst, presentator, maker, speler en tekstschrijver, is Katty vooral een dynamische verhalenvertelster van zowat alles wat doorverteld mag en kan worden: verhalen vol humor en spanning.
Want vertellen is samen zijn, uitwisselen, doorgeven, opsnuiven, in -en uitademen, emotie.
Vertellen is 'thuiskomen'.

Dit programma staat in de nieuwe zaal van de OBA Oosterdok: Forum (6e etage).

OBA Oosterdok | Oosterdokskade 143 | 1011DL Amsterdam
T: 0205230900| E: klantenservice@oba.nl


za 5 okt 20:00 - 22:00 OBA Oosterdok
Wil je een actiecode invoeren? Klik hier

Tot een uur voor aanvang van de voorstelling zijn kaarten online te koop. Daarna uitsluitend aan de kassa.