Boekpresentatie jeugdboek 'Mamby'
Een avontuur in Amsterdam Zuidoost

Zaterdag 10 november 2018, 14.30-15.30 uur, OBA Bijlmerplein

Feestje! Op zaterdag 10 november presenteert buurtbewoner Mildred Luijdjens haar nieuwe jeugdboek, 'Mamby'. Het boek gaat over een jongen die opgroeit in de Bijlmer. School vindt hij maar niks, liever gaat hij lekker chillen, jammen en voetballen met andere jongens uit de buurt. Maar als hij op een dag een vreemd geluid hoort, laat Mamby zijn vrienden achter en gaat uitzoeken waar dat dan vandaan komt. Dat is het begin van een spannend avontuur, dat zijn leven totaal verandert.

Kom naar deze gezellige middag vol verrassingen, op de grote trap van de OBA Bijlmerplein. Neem je ouders, opa en oma, tante of oom, juf of meester maar mee, want dit is jullie kans om kennis te maken met de makers van het boek. Er is muziek en de schrijfster zal een stukje voorlezen uit het boek. Natuurlijk krijg je ook de kans om het boek te kopen, waar de schrijfster dan speciaal voor jou een stukje in zal schrijven.

Meedoen is gratis, maar stuur wel even een mailtje naar info@millanguage.nl om te laten weten met hoeveel mensen je komt. We kijken uit naar je komst!


OBA Bijlmerplein | Bijlmerplein 393 | 1102 DK Amsterdam
T: +31 (0)206979916 | E: bijlmerplein@oba.nl


za 10 nov 14:30 - 15:30 OBA Bijlmerplein
Wil je een actiecode invoeren? Klik hier

Tot een uur voor aanvang van de voorstelling zijn kaarten online te koop. Daarna uitsluitend aan de kassa.